Wyślij zgłoszenie do 3. edycji konkursu Spotkania z SelfCookingCenter® w Zamku Topacz

Restuaracje
MORE TASTE, LESS WASTE to temat przewodni tegorocznej edycji konkursu, w którym zmierzą się młodzi kucharze do 27 roku życia. Zgłoszenia nadsyłać można do 22 września 2019 na stronie sscc.info

Spotkanie z SelfCookingCenter to cykliczne wydarzenie, którego celem jest wyłonienie najzdolniejszych młodych kucharzy, którzy oprócz oryginalnego pomysłu na danie, zaprezentują także bezbłędne wykonanie potrawy i nawiązanie do tematu przewodniego konkursu. Choć zgłoszenia można nadsyłać już teraz, finał konkursu odbędzie się 17 października 2019 roku w Zamku Topacz.

POLECAMY

Tegoroczny motyw to kolejne wyzwanie dla kreatywności młodych kucharzy i kucharek. Jednym z kryteriów, jakie będą oceniane przez jury będzie wykorzystanie produktów przywiezionych ze sobą na konkurs do przygotowania dania. Oprócz tego wymyślona i przyrządzona potrawa...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy