Konkurs to niezwykła okazja promowania młodych talentów kucharskich, udokumentowania i podnoszenia ich kwalifikacji zawodowych, a także możliwość poznania oryginalnych produktów i kuchni greckiej.
POLECAMY
Pomysłodawcą i Organizatorem Festiwalu Kuchni Greckiej jest Teo Vafidis - Grek z pochodzenia, z zawodu ekspert i doradca kulinarny, z pasji - ambasador kultury i kuchni greckiej w Polsce, honorowy członek Chef’s Club Grecji, oraz przedstawiciel Poland Branch Office.
Idea zorganizowania Festiwalu Kuchni Greckiej zrodziła się z chęci przybliżenia i propagowania w Polsce tradycji kuchni greckiej. Ten długofalowy projekt jest skierowany zarówno do hotelarzy, restauratorów, szefów kuchni, kucharzy, jak i do konsumentów.
Jak co roku ekipy kucharzy z całej Polski pod „fachowym okiem” międzynarodowego...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!