Po raz pierwszy w Jury zasiadły tylko Panie: Przewodnicząca Joanna Ochniak - Chairwoman w Women in WACS Committee, właściciel w FPMS - Doradztwo Unijne Joanna Ochniak i Prezes Zarządu w "Gastronomia na Obcasach", Iwona Niemczewska - Szef Kuchni i Cukierni "Z drugiej strony Lustra" - Szczecin, Ewa Olejniczak Dyrektor Gastronomii w Hotelu President**** - Bielsko-Biała, Agata Wojda - Szef Kuchni restauracji Opasły Tom - Warszawa, oraz Arleta Żynel - szef kuchni Podlaskiej Akademii Kulinarnej - Białystok.
POLECAMY
Uczestnicy przygotowali dania z wykorzystaniem następujących produktów: polędwica wieprzowa - Łuków, ośmiornica gotowana macki - Martmar, szparagi zielone - Oerlemans, ciasto Fillo - Kanaki, oliwki Kalamata z pestką - The Greek Gourmet, ser Halloumi - Pittas.
Podczas Uroczystej Gali, która miała miejsce w Restauracji u Artura Świerżewskiego w Zielonce wręczone zostały upominki dla Jurorek i wszystkich uczest...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!