Zapowiedź nowego numeru "Biznes Restauracje & Catering" (kwiecień - maj 2016)!

Restuaracje
Jak lokalne produkty inspirują polskich szefów kuchni? O czym marzy Tomasz Purol? Jak skutecznie rozsławić restaurację i szefa kuchni? Jakimi sposobami wypromować restaurację na Facebooku? Jak przeciwdziałać wypaleniu zawodowemu? To i dużo więcej w najnowszym "Biznes Restauracje & Catering"!

POLECAMY

Spis treści

Temat numeru

4 Sezon ogródkowy czas zacząć! Zwiększ zyski swojej restauracji w sezonie wiosenno-letnim

Marketing

8 Nowoczesne technologie marketingowe dla branży restauracyjnej (cz. VII). Video marketing

14 Wielka mała promocja, czyli smartprzewodnik po niedrogich narzędziach komunikacyjnych

18 Jak skutecznie wypromować restaurację na Facebooku? (cz. I)

Know-how restauratora

22 Ford Transit w gastronomii, cz...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy