POLECAMY
Na okładce: danie z menu Restauracji Ratuszova w Poznaniu, fot. Jarosław Przybylski
Patrząc przez okno, nie dowierzam w to, co widzę. Słońce coraz śmielej grzeje, a nie tylko świeci, pojawiają się pierwsze pąki na drzewach i krzewach, a termometr wskazuje dumne 10 stopni, na plusie, w lutym! Nim się obejrzymy, na targach pojawią się pierwsze nowalijki, a restauracje będą odświeżać swoje menu, proponując dania z wiosennych produktów sezonowych. Wspaniały czas!
W tym przyjemnym anturażu oddajemy w Państwa ręce pierwszy w tym roku numer magazynu „Biznes Restauracje & Catering”, wierząc, że znajdą w nim Państwo wiele pomocnych i wartościo...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
Co zyskasz, kupując prenumeratę?
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!