Zapraszamy do udziału w konkursach kulinarnych o tematyce drobiowej podczas MAZURY HoReCa!

Restuaracje
Kolejne dwa konkursy kulinarne, które odbędą się podczas MAZURY HoReCa festiwal smaków to Gęsina w Restauracji oraz Drób na Polskim Stole.

W dniu 13 maja odbędzie się konkurs Gęsina w Restauracji. Wziąć w nim udział mogą kucharze z dowolnych zakładów gastronomicznych, zarówno hotelarskich, jak i pojedynczych restauracji z całej Polski. W konkursie uczestniczą ekipy dwuosobowe, składnikiem obowiązkowym przygotowanego dania jest gęsina, pozostałe składniki uczestnicy dobierają indywidualnie według własnego uznania.

POLECAMY

W dniu 14 maja odbędzie się konkurs Drób na Polskim Stole i skierowany jest do uczniów szkół o profilu ga...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy