Zielona Budka Master Challenge (Ostróda, 13-14 maja 2016 r.)

Restuaracje
Expo Mazury oraz Zielona Budka zapraszają do wzięcia udziału w konkursie Zielona Budka Master Challenge, który odbędzie się podczas MAZURY HoReCa festiwal smaków w dniach 13-14 maja 2016 r. w Ostródzie. Tematem konkursu jest kreatywny deser lodowy "Karmel z solą".

Do udziału w konkursie zapraszamy:

POLECAMY

- uczniów szkół o profilu gastronomicznym (13 maja),

- profesjonalistów- kucharzy i cukierników zatrudnionych w restauracjach, kawiarniach, lodziarniach (14 maja).

Na zwycięzców czekają atrakcyjne nagrody:

Konkurs dla Uczniów:...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy