Znamy Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej 2016!

Restuaracje
2 marca br. w Centrum Kulinarnym Unilever Food Solutions odbył się finał Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej. Zwycięzcą konkursu został Łukasz Daszyński z Zespołu Szkół Gastronomicznych w Poznaniu przy ul. Podkomorskiej. Drugie miejsce zajęła Ilona Kruczek z Technikum Liber w Lublinie, a na trzecim miejscu uplasował się Maciej Pisarek z Zespołu Szkół Gastronomicznych w Gorzowie Wlkp.
fot. Unilever Food Solutions
 
Jury przewodniczył Tomasz Purol - Executive Chef Hotel Blow Up Hall 5050.
Razem z pozostałymi członkami jury: Witoldem Iwańskim - szefem kuchni restauracji „Aruana” w hotelu Narvil, Arturem Skotarczakiem - Executive Chef w Restauracji “Muga”, Robertem Skubiszem - szefem kuchni restauracji „Amber Room” w Pałacu So...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy