Znamy uczestników 2 konkursu kulinarnego Mięso na Karnawał (Nie)Dzika Kuchnia

Restuaracje
14 stycznia w restauracji Lizawka w Poznaniu odbędzie się druga edycja konkursu kulinarnego Mięso na Karnawał (Nie)Dzika Kuchnia.

Uczestnicy 2 konkursu kulinarnego (Nie)Dzika kuchnia zostali zaproszeni do udziału przez Poznańską Spiżarnię Biesiadników.

POLECAMY

  • Marcin Deckert, szef kuchni Apartamenty Restauracja ZA MUREM
  • Waldemar Kaniewski nominacja do Szefa Kuchni Tradycyjnej Gault&Millau Polska, Restauracja Grod...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy