W Konkursie dla Szefów Kuchni, w dn. 6 października 2019 roku, o zwycięstwo na najlepszą potrawę z karpia opolskiego i maślanki z OSM Olesno, konkurować będą:
POLECAMY
1. Zespół z MUSI SUSHI z Lublina, w składzie: Michał Gasz, Krzysztof Kaźmierczak
2. Zespół z Restauracji Radisson Blu z Krakowa, w składzie: Bartosz Lenda, Patryk Studziński
3. Zespół z Restauracji Bajka z Grodźca, w składzie: Marcin Klich, Kevin Cwielong
4. Zespół z Restauracji Podpromie Anna Pietrasz z Rzeszowa, w składzie: Seweryn Bałchan, Rafał Rzeszutek
5. Zespół z Restauracji Bania sp. z o.o. z Białki Tarzańskiej, w składzie: Adrian Rosół, Szy...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
Co zyskasz, kupując prenumeratę?
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!