Znamy uczestników konkursu "Czas na rybę"!

Restuaracje
Po długich obradach, wyłonieni zostali uczestnicy konkursu "Czas na rybę". 5 października podczas 9. Wojewódzkie Święto Karpia Opolskiego konkurować będą uczniowie szkół gastronomicznych. Z kolei 6 października rywalizować będą szefowie kuchni.

W Konkursie dla Szefów Kuchni, w dn. 6 października 2019 roku, o zwycięstwo na najlepszą potrawę z karpia opolskiego i maślanki z OSM Olesno, konkurować będą:

POLECAMY

1. Zespół z MUSI SUSHI z Lublina, w składzie: Michał Gasz, Krzysztof Kaźmierczak

2. Zespół z Restauracji Radisson Blu z Krakowa, w składzie: Bartosz Lenda, Patryk Studziński

3. Zespół z Restauracji Bajka z Grodźca, w składzie: Marcin Klich, Kevin Cwielong

4. Zespół z Restauracji Podpromie Anna Pietrasz z Rzeszowa, w składzie: Seweryn Bałchan, Rafał Rzeszutek

5. Zespół z Restauracji Bania sp. z o.o. z Białki Tarzańskiej, w składzie: Adrian Rosół, Szy...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy