Michał Kuter swoją podróż do świata prawdziwych smaków rozpoczął od wyjazdu do Londynu. Źródłem jego kulinarnej wiedzy była praca w restauracji Chez Bruce oraz staże w restauracjach La Gavroche i Petrus. Następnie dołączył do grona absolwentów prestiżowej szkoły kulinarnej Westminster Kingsway College uzyskując Advance Diploma In Cullinary Arts. Po powrocie do kraju Michał Kuter i jego żona Agata otworzyli swoją wymarzoną restaurację. On gotuje, a ona zarządza lokalem – razem pracując na uznanie, czego wyrazami są liczne wyróżnienia.
POLECAMY
Z okazji 10-lecia działalności restauracji A Nóż Widelec, Michał Kuter wydał jubileuszową książkę kucharską.
– Niekiedy jeden kęs, smak, zapach potrafią przenieść nas...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!