BUSINESS RESTAURANT ACADEMY

– warsztaty dla szefów kuchni w Poznaniu

Restuaracje

// W OSTATNICH DNIACH WRZEŚNIA POZNAŃ ZAMIENIŁ SIĘ W KULINARNĄ STOLICĘ POLSKI. NA MIĘDZYNARODOWYCH TARGACH POZNAŃSKICH ODBYŁY SIĘ TARGI POLAGRA 2020, A PODCZAS NICH REDAKCJA „BIZNES RESTAURACJE & CATERING” ZORGANIZOWAŁA WARSZTATY ZE ZNAKOMITYMI SZEFAMI KUCHNI – WOJCIECHEM HARAPKIEWICZEM, TOMASZEM MILEWSKIM, DAWIDEM ŁAGOWSKIM, TOMASZEM JAKUBIAKIEM I TOMASZEM PUROLEM. //

Business Restaurant Academy to nazwa profesjonalnej konferencji warsztatowej, którą po raz pierwszy zorganizowaliśmy w 2019 r. w Poznaniu. Jednym z warsztatów było gotowanie ze znakomitymi szefami kuchni, co cieszyło się dużym zainteresowaniem uczestników. Nasze wydarzenia tworzymy dla Państwa, więc postanowiliśmy wyodrębnić część szkoleniową i podczas Targów POLAGRA 2020 w Poznaniu zorganizować aż trzy dni warsztatów z top chefami w Polsce. Dziękujemy organizatorom Targów POLAGRA 2020, że mogliśmy właśnie podczas ich wydarzenia na Międzynarodowych Targach Poznańskich przeprowadzić nasze warsztaty. Współpraca z Agnieszką Glamowską i Katarzyną Świderską była dla nas ogromną przyjemnością. Okazane wsparcie pozwoliło wierzyć, że szkolenie wyjdzie profesjonalnie, a uczestnicy nie pożałują, że w dniach 28–30 września przyjechali do Poznania.

POLECAMY

Fot. Piotr Piosik

Na kucharzy czekały profesjonalne stanowiska pracy, o które zadbały najlepsze firmy skierowane do sektora HoReCa. Dziękujemy za ogromne wsparcie niezawodnej Wypożyczalni Gastronomicznej M. Ferber i Grupie Dora Metal...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy