CHEFS & FOODIES smaki ratują dzieciaki w DoubleTree by Hilton

Aktualności
8 czerwca w Restauracji Garden hotelu DoubleTree by Hilton w Warszawie odbędzie się kolacja charytatywna. 50% dochodu ze spotkania przeznaczone zostanie na pomoc małym pacjentom Centrum Zdrowia Dziecka.

FOODIES!

POLECAMY

Wszyscy smakosze i ludzie wielkiego serca zaproszeni są do restauracji Garden hotelu DoubleTree by Hilton w Warszawie w piątek, 8 czerwca o godzinie 19:00. Będzie można spróbować wybornych smaków przygotowanych przez siedmiu Szefów kuchni, a całość dopełni wyselekcjonowane wino dobrane przez sommeliera z Wine Direct.

CHEFS!

Zaplanuj wyjątkowy wieczór w Restauracji Garden i tym samym pomóż odmalować wnętrza szpitala Centrum Zdrowia Dziecka. Siedmiodaniowe menu degustacyjne przygotuje dla Was aż siedmiu Szefów kuchni, jedni z najlepszych w Polsce:

  • Zbigniew Łęgowski – DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw
  • Tomasz Milewski – Hotel Mikołajki *****
  • Dariusz Struciński – Hotel Anders, Stare Jabłonki
  • Jarosław Uściński – Restauracja Moonsfera, Warszawa
  • Mariusz Gachewicz – Hotel Zamek Gniew
  • Bartłomiej Witkowski – Hotel Nicolaus, Toruń
  • Piotr Krysiak – Trener Zeelandia

Zarezerwuj miejsce już teraz!

Koszt kolacji to 249 zł za osobę. Na gości czeka siedmiodaniowa kolacja – menu degustacyjne, kieliszek wina dobrany przez sommeliera z Wine Direct do każdego dania, woda mineralna. Zgłoszenia przyjmowane są pod adresem e-mail: doubletreewarsaw.reservations@hilton.com lub telefonicznie +48 22 278 00 00.smakosze i ludzie wielkiego serca zaproszeni są do Resta...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy