Najlepszy kucharz, najlepsza kelnerka i najlepszy recepcjonista - znamy finalistów konkursu "Accor Professions Challenge 2014".
Łukasz Wieczorek z Novotelu Warszawa Centrum zwyciężył w kategorii "Kuchnia" wiek 18-22, Agata Stasiewicz z Novotelu Łódź Centrum wygrała w kategorii "Obsługa w restauracji" wiek 18-22, a Eszter Takacs z hotelu MGallery Nemzeti w Budapeszcie zajęła pierwsze miejsce w kategorii "Recepcja" wiek 23-25. Zwycięzcy pokonali 70 finalistów z 25 krajów!
Dla Grupy Hotelowej Orbis i jej strategicznego partnera Grupy Accor, rozwój hotelowych kadr to priorytet. To właśnie oni mają bezpośredni kontakt z klientem. Szanse na wzrost i sukces firmy są ściśle powiązane z potencjałem rozwojowym pracowników. Dlatego lider rynku hotelarskiego, wychodząc naprzeciw potrzebom ambitnych pracowników poszukujących coraz nowsz...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
Co zyskasz, kupując prenumeratę?
- Sześć numerów czasopisma w wersji papierowej,
- prenumeratę w wersji elektronicznej,
- pełne archiwum czasopisma online,
- 4 dostępy do szkoleń / webinariów organizowanych przez redakcję...
- ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły