EuroGastro 2015: kulinarne trendy - restauracja hotelowa na czasie [patronat]

Aktualności
Dobra restauracja to jeden z głównych elementów, jakie współtworzą sukces obiektu hotelowego. 19. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro to wydarzenie, podczas którego przedstawiciele branży HoReCa będą mogli zapoznać się z aktualnymi trendami i najnowszą ofertą dostawców sprzętu i produktów niezbędnych do prowadzenia biznesu.
Na targach zaprezentowany zostanie szeroki wachlarz produktów, począwszy od umeblowania zaplecza kuchennego, baru, sali restauracyjnej, poprzez akcesoria, sprzęt i urządzenia gastronomiczne, po elementy dekoracji wnętrz, zastawy stołowe, porcelanę i szkło. Nie zabraknie oferty napojów, produktów i półproduktów, a także wyboru alkoholi, sprzętu i akcesoriów niezbędnych do przyrządzania drinków. 
 
Inspiracje i pomysły 
 
Uznani szefowie kuchni ponownie pokażą kuszt kulinarny i wybiorą najlepszych adeptów gastronomii. To doskonała okazja, aby przyjrzeć się jakie produkty i koncepcje królują w kuchniach mistrzów i poszukać inspiracji do własnych kompozycji. Na targach odbędą się konkursy: „Kul...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy