Dołącz do czytelników
Brak wyników

Aktualności

25 lutego 2019

Finałowa szesnastka wybrana! L’art de la Cuisine Martell już w najbliższą sobotę

67
Przed nami jeden z najbardziej prestiżowych konkursów w Polsce. Już w nadchodzący weekend, na zamkowym dziedzińcu w Rynie, 16 zespołów reprezentujących znakomite restauracje w kraju, zawalczy o tytuł najlepszego. W tym roku organizatorzy otrzymali aż 55 zgłoszeń.

Poniżej prezentujemy listę uczestników. W przeddzień konkursu, podczas odprawy, wylosują oni kolejność startu:

  1. Łukasz Wolak, Michał Królik – Andromeda Alfa Hotel Galaxy, Kraków
  2. Marcin Nowak, Maciej Małecki – Brasserie Warszawska, Warszawa
  3. Mariusz Bobek, Adriana Wójcikowska – Restauracja Amarylis, Kraków
  4. Przemysław Bednarz, Aleksandra Krupa – Restauracja Aruana, Hotel Narvil Conference & SPA, Serock 
  5. Łukasz Zamorowski, Kamil Ossowski – Hotel Haffner, Sopot
  6. Jarosław Owczarczyk, Robert Branicki – Restauracja Pink Lobster, Warszawa 
  7. Wiktor Wielgus, Karol Kaszlewicz – Hotel Nicolaus, Toruń
  8. Radosław Gierałtowski, Viktor Soliar – Restauracja Szafarnia 10, Gdańsk
  9. Piotr Gipsiak, Sebastian Graca – Restauracja Brasserie Courtyard by Marriott, Warszawa
  10. Angelika Kowalik, Łukasz Wajda – Restauracja Pod Nosem, Kraków
  11. Dawid Jędrzejczyk, Tobiasz Nowak – Art Hotel, Wrocław 
  12. Sebastian Szafrański, Robert Borowski – Restauracja Art, Kraków
  13. Mikołaj Kruszona, Marcin Ćwik – Puro Hotel, Poznań
  14. Piotr Kaślewicz, Dawid Ziemann – Hotel Zamek Gniew, Gniew
  15. Adrian Rosół, Szymon Szlembarski – Restauracja Hotelu Bania Thermal & Ski, Białka Tatrzańska
  16. Jan Kubat, Michał Bąk – Pałac Goetz, Brzesko...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • Sześć numerów czasopisma w wersji papierowej,
  • prenumeratę w wersji elektronicznej,
  • pełne archiwum czasopisma online,
  • 4 dostępy do szkoleń / webinariów organizowanych przez redakcję...
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy