Poniżej prezentujemy listę uczestników. W przeddzień konkursu, podczas odprawy, wylosują oni kolejność startu:
POLECAMY
- Łukasz Wolak, Michał Królik – Andromeda Alfa Hotel Galaxy, Kraków
- Marcin Nowak, Maciej Małecki – Brasserie Warszawska, Warszawa
- Mariusz Bobek, Adriana Wójcikowska – Restauracja Amarylis, Kraków
- Przemysław Bednarz, Aleksandra Krupa – Restauracja Aruana, Hotel Narvil Conference & SPA, Serock
- Łukasz Zamorowski, Kamil Ossowski – Hotel Haffner, Sopot
- Jarosław Owczarczyk, Robert Branicki – Restauracja Pink Lobster, Warszawa
- Wiktor Wielgus, Karol Kaszlewicz – Hotel Nicolaus, Toruń
- Radosław Gierałtowski, Viktor Soliar – Restauracja Szafarnia 10, Gdańsk
- Piotr Gipsiak, Sebastian Graca – Restauracja Brasserie Courtyard by Marriott, Warszawa
- Angelika Kowalik, Łukasz Wajda – Restauracja Pod Nosem, Kraków
- Dawid Jędrzejczyk, Tobiasz Nowak – Art Hotel, Wrocław
- Sebastian Szafrański, Robert Borowski – Restauracja Art, Kraków
- Mikołaj Kruszona, Marcin Ćwik – Puro Hotel, Poznań
- Piotr Kaślewicz, Dawid Ziemann – Hotel Zamek Gniew, Gniew
- Adrian Rosół, Szymon Szlembarski – Restauracja Hotelu Bania Thermal & Ski, Białka Tatrzańska
- Jan Kubat, Michał Bąk – Pałac Goetz, Brzesko
Tematem i zadaniem konkursowym tegorocznej edycji jest „Kurczak sielski w pejzażu polskiej kuchni regionalnej”. Przed uczestnikami więc nie lada wyzwanie. W swoim daniu, zobowiąza...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
Co zyskasz, kupując prenumeratę?
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!