- Audyt w restauracjach i hotelach nasuwa ważne spostrzeżenie. Niemal sto procent właścicieli obiektów stosuje rozwiązania tymczasowe, czyli tacka, na której stoi zakupiony w drogeriach pojemniczek z dozownikiem. Tylko w kilku przypadkach zauważyliśmy dozowniki przytwierdzone do ściany przy wejściu. Nigdzie nie trafiliśmy na urządzenia bezdotykowe – mówi przedstawiciel firmy, która przeprowadziła taki rekonesans na zlecenie SQM.
POLECAMY
Rozwiązania, o których wspomnieliśmy, nie są ani bezpieczne, ani estetyczne. Dozowniki wymagające kontaktu z dłonią muszą być cały czas dezynfekowane przez obsługę hotelową, by spełniać swoje zadanie. Opakowania skle...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!