POLECAMY
Symultanicznie trwały w nich prelekcje dla menedżerów restauracji oraz warsztaty live cookingowe dla kucharzy. Nasi prelegenci - prawdziwi specjaliści z branży HoReCa (w tym Dagmara Plata-Alf, Paweł Gruba, Paweł Kałużny czy Piotr Rogowski) podzielili się ze zgromadzonymi na sali słuchaczami swoim wieloletnim doświadczeniem oraz przez lata zdobywaną praktyczną i popartą sukcesami wiedzą. - Wysoko wykształcona kadra prowadząca - ten komentarz nie był odosobniony. Uczestnicy relacjonując wydarzenie wspominali także, że każdy z czterech bloków tematycznych należący do części menedżerskiej był prowadzony merytorycznie, w sposób konkretny i przystępny. Eksperci udostępnili również uczestnikom swoje narzędzia i materiały. Niezwykle pouczające okazały się także panele dyskusyjne, kończące każdą z prelekcji - dyskusja na nich była niezwykle ożywiona. Jedna z uczestniczek - Pani Urszula Eriksen (współzałożycielka restauracji wyróżniona przez Gazetę Wyborczą tytułem "knajpy roku 2012" – NABO Cafe) tak wspomina część menedżerską konferencji Rentowna Restauracja: - Podobało mi się, że to był wyższy poziom wtajemniczenia, a nie powielanie podstaw. Brawo!
Druga sala konferencyjna była natomiast wypełniona zapachami potraw - trwały tam warsztaty kulinarne na żywo! Zgromadzeni kucharze mogli nie tylko poznać tajniki kulinarne stosowane...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!