W trzecim wydaniu Biznes Hotel w roku 2015 Dagmara Plata-Alf zdradza, jak zarządzać reputacją hoteli w sieci, Krzysztof Głąbiński udowadnia, że „nadzwyczajny lider może podwoić zyski”, o tym, w jaki sposób świadomie zatrudniać szefa kuchni, opowiada Ziemowit Majewski, General Manager w hotelu City Park Poznań oraz restauracji Cucina 88.
Sherlock Holmes powiedział: „Im jakiś szczegół jest bardziej niezwykły i groteskowy, tym bardziej zasługuje na dokładne zbadanie, a wypadek, który, zdawałoby się, wikła sprawę, dokładnie rozważony i umiejętnie wyzyskany, może ją właśnie całkowicie wyjaśnić”. Jak zadbać o te właściwe szczegóły radzą architekci Grzegorz Kłopocki, Klementyna Kopczyńska-Kłopocka i Alicja Homik. O nowych strategiach działania gastronomii...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
Co zyskasz, kupując prenumeratę?
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!