Premiera "Biznes Hotel" maj/czerwiec 2015

Aktualności
Jak zarządzać reputacją hoteli w sieci? Jak zyskiwać na hotelowym CSR? Czy można odzyskać koszty szkoleń pracownika, który się zwolnił? Jakie warunki musi spełnić restauracja, by być bezpieczną dla alergików? Czy inwestycja we własną pralnię się opłaca?
W trzecim wydaniu Biznes Hotel w roku 2015 Dagmara Plata-Alf zdradza, jak zarządzać reputacją hoteli w sieci, Krzysztof Głąbiński udowadnia, że „nadzwyczajny lider może podwoić zyski”, o tym, w jaki sposób świadomie zatrudniać szefa kuchni, opowiada Ziemowit Majewski, General Manager w hotelu City Park Poznań oraz restauracji Cucina 88.
 
Sherlock Holmes powiedział: „Im jakiś szczegół jest bardziej niezwykły i groteskowy, tym bardziej zasługuje na dokładne zbadanie, a wypadek, który, zdawałoby się, wikła sprawę, dokładnie rozważony i umiejętnie wyzyskany, może ją właśnie całkowicie wyjaśnić”. Jak zadbać o te właściwe szczegóły radzą architekci Grzegorz Kłopocki, Klementyna Kopczyńska-Kłopocka i Alicja Homik. O nowych strategiach działania gastronomii...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy