POLECAMY
Branża piekarska i cukiernicza
W dniu św. Klemensa, patrona piekarzy i cukierników, organizatorzy Mazury HoReCa 2017 przypominają, że podczas drugiej edycji Mazury HoReCa po raz pierwszy zakres tematyczny targów został poszerzony o piekarstwo i cukiernictwo, dzięki czemu w Expo Mazury w dniach 25-26.04.2017 będzie można spotkać przedstawicieli tych branż, a także firmy produkujące dodatki, komponenty, surowce, akcesoria i sprzęt dla cukiernictwa i piekarstwa. Korzystając z okazji, cały zespół Mazury HoReCa życzy piekarzom i cukiernikom, by ich rzemiosło kwitło mimo niełatwych czasów, by praca dawała im radość i satysfakcję oraz by doskonałej jakości pieczywo i wyroby cukiernicze cieszyły się zainteresowaniem klientów.
Konkursy kulinarne
Do 10.04.2017 na stronie internetowej trwają zapisy do konkursów kulinarnych dl...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!