Rozwiń swój biznes na targach EuroGastro!

Aktualności
Jak skutecznie dotrzeć z ofertą do przedstawicieli sektora HoReCa? Już wkrótce będzie można zaprezentować im swoje produkty i usługi podczas 24. Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro, połączonych z 13. Międzynarodowymi Targami Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel, które odbędą się 25-27 marca 2020 roku w Nadarzynie w Ptak Warsaw Expo.

Organizatorzy spodziewają się ponad 300 wystawców. Przedstawiciele firm z ponad 20 krajów zaprezentują nowości i sprawdzone rozwiązania niezbędne do prowadzenia biznesu gastronomicznego. Będzie można zapoznać się z ofertą obejmującą wyposażenie zaplecza kuchennego, np.: piece konwekcyjno-parowe, maszyny i urządzenia gastronomiczne, filtry do wody, rozwiązania wentylacyjne, grzewcze i chłodnicze czy systemy informatyczne, a także propozycje dla cukiernictwa, lodziarstwa i piekarstwa.

POLECAMY

Pokazane zostaną również meble restauracyjne, sprzęt cateringowy czy akcesoria dla HoReCa. Na stoiskach znajdą się produkty i półprodukty spożywcze dla wszystkich sektorów, napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz kawy i herbaty. Na EuroGastro firmy zaprezentują także wyposażenie hoteli, sal restauracyjnych oraz barów, w tym: meble i elementy dekoracji wnętrz, zastawę i tekstylia, zabezpieczenia i nowe technologie.

– Od lat nasze targi stwarzają dobre warunki dla rozwoju biznesu. Sprzyjają nawiązywaniu nowych kontaktów i pozwalają na „podpatrywanie” oraz wdrażanie nowatorskich rozwiązań w restauracjach. Ofercie wystawców towarzyszy bogaty program konferencji i szkoleń, a także konkursów i pokazów. To wszystko sprawia, że EuroGastro, które w ubiegłym roku odwiedziło 22 tysiące zwiedzających, stanowią ważne wydarzenie w branży HoReCa, na którym warto i opłaca się być – mówi Urszula Potęga, prezes MT Targi Polska.

Wśród gości EuroGastro znajdują się przede wszystkim właściciele i menedżerowie lokali gastronomicznych, hoteli, szefowie kuchni, cukiernicy i piekarze. Obecni tu są także przedstawiciele sieci handlowych, hurtownicy, producenci, importerzy i dystrybutorzy żywności oraz napojów.

Dopełnienie oferty targowej stanowi bogaty program imprez towarzyszących. Jednym z jego ważnych ogniw są seminaria i warsztaty, podczas których można zdobyć wiedzę ułatwiającą prowadzenie biznesu i efektywne konkurowanie na rynku. Na szczególną uwagę zasługuje program szkoleniowy „Profesjonalny Menedżer Restauracji”. Pierwszego dni...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy