Po sukcesie jesiennej konferencji redakcja magazynu postanowiła pójść o krok dalej. Ponownie zadbali o to, by uczestnicy konferencji mogli korzystać z dwóch sal w sposób symultaniczny. Pierwsza z sal, dedykowana została menedżerom restauracji, by pod czujnym okiem ekspertów mogli pogłębiać swoją wiedzę z zakresu food costu, social media w restauracji i budowania karty win. Drugą część wypełniły natomiast najznamienitsze potrawy, które gotowano na żywo.
POLECAMY
Od godziny 8.30 w holu warszawskiego hotelu zaczęło robić się tłoczno. Poza gośćmi foyer wypełniły oczywiście stoiska sponsorów głównych – Selgros Cash & Carry i TransGourmet – oraz naszych partnerów, marek: Dora Metal, Kromet, Suprema, Winkolekcja. Nie zabrakło również akcentu medialnego, który zawdzięczamy przedstawicielom Kuchni+ oraz Newsgastro.pl.
Drugą edycję „Rentownej Restauracji” mogła otworzyć tylko jedna osoba: Maciej Podgórski – redaktor naczelny magazynu „Biznes Restauracje & Catering”, który przywitał zebranych menedżerów restauracji wraz z Karolem Lisińskim z firmy Selgros i Trans Gourmet. Częścią dla szefów kuchni zajęli się natomiast Patryk Dziamski i Jacek Krawczyk.
Po wstępie należało przejść do pierwszych atrakcji minionego dnia. Panel przeprowadzony przez Arkadiusza Widawskiego, twórcę i założyciela „Online Marketing Polska”, przybliżył zainteresowanym, jak wykorzystać współczesne możliwości mediów społecznościowych do rozwoju swojego biznesu. Pozytywny feedback o tak wczesnej porze dał wszystkim niesa...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!